Stichting Indische Ouderenraad Haarlem
S I O H
Home
Doel en Missie
Agenda
Informatie
Fotoalbums
Donateur worden
Bestuur/Contact
1e Donderdag van de maand Hari Makan

Iedere 1e donderdag van de maand wordt in Lieflijk Indie een Hari Makan gehouden.
De Hari Makan is alleen voor donateurs.
Bezoekers aan de Hari Makan nemen een gerecht mee voor de gezamenlijke maaltijd.
Informatie kunt u inwinnen bij de Pondokbeheerder Ans Verheijen.
Zaterdag 16 december 2017 Kumpulan

KERST PARTY
De Sint met zijn tegenwoordig veelal gekleurde Pieten zitten dan alweer hoog en droog in in de wellicht zonnige ‘Spaanse enclaves’, terwijl ons Lieflijk Indië in de Kerstsferen vertoefd. Met de band “Respect” (kleine formatie) zal het ‘White Christmas’ gezamenlijk weer ten horen worden gebracht.
De SIOH snackcorner zal voor u klaar staan terwijl Poetri Ajoe het culinaire gedeelte voor haar rekening neemt. Komt allen tezamen en geniet van ons ‘Lieflijk Indië’!
Zaterdag 20 januari 2018 Kumpulan

NIEUWJAAR PARTY
Terwijl de winter zich voorzet zullen de warme geluk wensen en verwachtingen voor 2018 worden geuit in Lieflijk Indië. En met de muzikale klanken van
Trio EXPOSURE gaat dat ook zeker lukken. De SIOH snackcorner zal ook dit jaar weer voor u klaar staan terwijl Poetri Ajoe het culinaire gedeelte voor zijn rekening neemt. Komt allen tezamen en geniet van ons ‘Lieflijk Indië’!
Zaterdag 24 februari 2018 Kumpulan

Lieflijk Indië”
Terwijl Koning winter zich dan nog steeds voortzet en de krokusjes zich aan het voorbereiden zijn voor hun Lentebloei, is het warme gevoel van “Lieflijk Indië” immer aanwezig. Muzikaal zal de klank warmte worden opgestookt door het
duo Show Gun en zal TOKO JR als cateraar de ‘culinaire’ maaltijden verzorgen. De alom bekende SIOH snackcorner is vanzelfsprekend present.