Stichting Indische Ouderenraad Haarlem
S I O H
Home
Doel en Missie
Agenda
Informatie
Fotoalbums
Donateur worden
Bestuur/Contact
1e Donderdag van de maand Hari Makan

Iedere 1e donderdag van de maand wordt in Lieflijk Indie een Hari Makan gehouden.
De Hari Makan is alleen voor donateurs.
Bezoekers aan de Hari Makan nemen een gerecht mee voor de gezamenlijke maaltijd.
Informatie kunt u inwinnen bij de Pondokbeheerder Ans Verheijen.
 
Zaterdag 19 januari 2019 Kumpulan

NIEUWJAARSFEEST
Terwijl de winter zich voorzet worden de warme geluk wensen en verwachtingen voor 2019 geuit in Lieflijk Indië. En met de muzikale klanken van
Doña & the Gado’s gaat dat ook zeker lukken. De SIOH snackcorner zal ook dit jaar weer voor u klaar staan terwijl TOKO JR het culinaire gedeelte voor zijn rekening neemt. Komt allen tezamen en geniet van ons ‘Lieflijk Indië’!
Zaterdag 22 december 2018 Kumpulan

KERSTFEEST
De Sint met zijn tegenwoordig veelal diverse (ver)kleurige Pieten zitten dan alweer hoog en droog in de wellicht zonnige ‘Spaanse enclaves’, terwijl ons Lieflijk Indië in de Kerstsferen vertoefd. Met de band “NEW ALLURE” zal het ‘White Christmas’ mogelijk gezamenlijk weer ten horen worden gebracht.
TOKO JR verzorgt het culinaire deel en de SIOH snack corner is er voor al uw gewenste snacks. Geniet van ons ‘Lieflijk Indië’ en geniet vooral met z’n allen!
Zaterdag 24 november 2018 Kumpulan

Winter Feest
Terwijl Koning winter aandringt en de Sint en Piet (zwart of niet), zich aan het voorbereiden zijn voor hun intrede in het land dan wel er al zijn is in “Lieflijk Indië” de warmte altijd aanwezig. Muzikaal zal de klankenwarmte worden opgestookt door duo ‘REQUEST. De toko die de vermaarde maaltijden zal verzorgen is “POETRI AJOE”. De alom bekende SIOH snackcorner is vanzelfsprekend aanwezig.