Stichting Indische Ouderenraad Haarlem
S I O H
Home
Doel en Missie
Agenda
Informatie
Fotoalbums
Donateur worden
Bestuur/Contact
1e Donderdag van de maand Hari Makan

Iedere 1e donderdag van de maand wordt in Lieflijk Indie een Hari Makan gehouden.
De Hari Makan is alleen voor donateurs.
Bezoekers aan de Hari Makan nemen een gerecht mee voor de gezamenlijke maaltijd.
Informatie kunt u inwinnen bij de Pondokbeheerder Ans Verheijen.
 
Zaterdag 28 april 2018 Kumpulan

JAARFEEST
De SIOH viert haar verjaardag en dat doen wij met de band “BODIRI”, die geen onbekende is bij de SIOH en hun muzikale kwaliteiten laten horen op het ‘Pondok podium’. Voor dit jaarfeest zal cateraar ‘TOKO JR een feestelijke maaltijd verzorgen en zijn U en wij nieuwsgierig wat het gaat worden. Wilt u ook nog genieten van de Indische snacks, dan kunt u terecht in onze SIOH snackcorner.
En op onze verjaardag zijn wij natuurlijk feestelijk gekleed!
Zaterdag 26 mei 2018 Kumpulan

“HAWAIIAN”
Lieflijk Indië staat volop in bloei want het is volop “LENTE”, zo ook op de Kumpulan waar je al kan genieten van de tuin. Met de voor ons nieuwe muzikale formatie “Donă & The GADO’s”, zal menigeen zich ‘springlevend’ op de dansvloer begeven. TOKO JR verzorgd de warme maaltijden en de SIOH snack corner voor uw gewenste snacks. Geniet van ons 'Lieflijk Indie'.

Natuurlijk zijn wij ook gepast gekleed in “Hawaiian style”, zonder verplichting maar wel sportief gewenst.
Zaterdag 30 juni 2018 Kumpulan

GARDEN PARTY
In de veronderstelling dat de weergoden ons goed gezind zijn en voorspellen dat het een zomerse dag gaat worden, kan deze SIOH  ‘Garden Party’ niet meer stuk. Met de wellicht verschillende stands in ons tuincomplex geeft het buitengebeuren een andere ambiance. Met de voor de SIOH nieuwe muzikale Duo “Fred & Rob” mag je wel wat muzikaal verwachten. Gezien het thema is het daarnaast ook gewoon ‘smart casual’. De SIOH snackcorner zal weer voor u klaar en Poetrie Ajoe verzorgd het culinaire deel.
Natuurlijk zijn wij ook gepast gekleed! De dresscode =
WIT, zonder verplichting.